هاوین هنر/ فاطمه دوست زاده
رضا قرهباغی استاد کارگاه مجسمهسازی، در گفتگویی صمیمی و بدون تعارف با هاوین هنر از محاسن این جشنواره، سطح کیفی آثار و هنرمندان حاضر، اشتیاق نسل جوان امروز و کلامی بیتعارف میگوید.
استاد مجسمه ساز، تجمیع تجربیات دورههای قبل را، دلیل تبدیل این دوره از جشنواره به یکی از دورههای خوب دانست و گفت: مکان برگزاری این رویداد، دانشکده هنر دانشگاه بجنورد، از پتانسیل مناسبی برخوردار است. بنابراین می توان شاهد نتایج خوب و قابل قبولی باشیم. همچنین انتخاب نسبتا صحیح شرکتکنندگان باعث میشود سطح کیفی آثار تولید شده بالاتر رود.
قره باغی ادامه داد: برگزاری این قبیل جشنوارهها باعث ایجاد علاقه و اشتیاق برای نسل جوان خواهد شد. اگر جمعی از دانش آموزان علاقه مند به هنر، در زمانی که هنرمندان در حال خلق آثار خود هستند؛ از کارگاهها بازدید کنند، به میزان آشنایی از هر رشته هنری، چالش های هر رشته هنری و کشف علاقه و استعداد آنها کمک شایانی میکند. همچنین می تواند منجر به رشد فضای فرهنگی و هنری شهر شود.
وی پیشنهاد کرد: مجموعه آثار تولید شده در جشنواره، در شهر بجنورد و در گالریها و فرهنگسراهای این شهر به نمایش گذاشته شود تا باب آشنایی برای بسیاری از علاقهمندان و هنردوستان باشد.
قره باغی تاکید کرد: نباید بعد از پایان کار جشنواره شاهد سکوت مطلق باشیم. بلکه رسالت فرهنگی نمایشگاه بعد از خلق آثار و اتمام کار جشنواره شروع می شود. رسانهها باید به معرفی کارها، هنرمندان و شاخههای هنری مختلف کار شده در جشنواره بپردازند.
استاد مجسمه ساز، فراهم بودن امکانات اجرایی را در کیفیت آثار تولید شده بسیار موثر خواند و بیان کرد: با در نظر گرفتن وضعیت نسبتا خوب امکانات، ابزار و وسایل هنر مجسمه سازی در مواردی در دسترس نبود و یا با تاخیر به کارگاه میرسید. با وجود این شرایط امید دارم شاهد آثار مطلوبی باشیم.
وی خاطرنشان کرد: فضای دانشگاهی در رشد ذهنی و هنری جوانان بسیار مهم است. در حال حاضر در ایران فقط سه مرکز مجسمه سازی وجود دارد که دو مرکز در تهران و سومی در شهرستان نیشابور است.
قره باغی در پایان ابراز امیدواری کرد که در دورههای آینده شاهد پیشرفت و افزایش امکانات و تجهیزات مورد نیاز هنرمندان باشیم و اظهار کرد: همه ما در این جشنواره در تلاشیم که برای نسل آینده هنرمندانی را تربیت کنیم که بتوانند با زبان هنر پاسخگوی دانشجویان خود باشند.