هاوین هنر
اخبار هنری خراسان شمالی

هاوین هنر

امروز: جمعه, ۱ فروردین, ۱۴۰۴

بی تعارف با علی بحرینی استاد کارگاه نقاشی جشنواره سی و یکم

بی تعارف با استاد نقاشی

هاوین هنر/ فاطمه دوست زاده

علی بحرینی استاد کارگاه نقاشی جشنواره، در گفتگویی صمیمی و بدون تعارف با هاوین هنر از محاسن این جشنواره، سطح کیفی آثار و هنرمندان حاضر، اشتیاق نسل جوان امروز و کلامی بی تعارف می‌گوید.

علی بحرینی جشنواره هنرهای تجسمی را رویدادی مبارک و تاثیر گذار دانست و گفت: برگزاری چنین جشنواره ای باعث شده است جوانانی با سلیقه های مختلف از سراسرکشور گرد هم آیند. گذشته از تولیداتی که پدید می آید، باب آشنایی و رابطه ای دوستانه بین اساتید هر رشته، هنرمندان و جوانان استان های مختلف شکل می‌گیرد. کانال ارتباطی جدیدی که باعث انتقال تجارب و دانسته های افراد حاضر می شود.

بحرینی ادامه داد: در مرحله اول داوری با حجم زیاد آثار ارسالی که عمدتا کارهای بسیار قابل تامل و خوبی بودند، مواجه شدیم. انتخاب از میان این آثار چالشی بسیار سخت بود تا جائیکه اجبارا ۲۶ اثر انتخاب شد، در حالی که باید ۱۸ اثر انتخاب می شد. بی شک این دوره یکی از معدود دوره هایی بود که خستگی را از تن زدود.

وی چالش هایی که جوانان با آن دست و پنجه نرم کردند را چنین توصیف کرد: داشتن استرس اتمام کار، زمانبندی و کیفیت مورد انتظار از چالش هایی است که شرکت کنندگان با آن روبرو هستنند؛ زیرا این جوانان همیشه در کارگاه ها و آتلیه های خود به تولید و خلق آثار هنری مشغول بودند. حال با حضور در جشنواره از نزدیک روند و شتاب جشنواره را تجربه می کنند. باوجود این استرس ها باز هم شاهد خروجی قابل تامل و با کیفیتی رضایت بخش هستیم.

علی بحرینی گفت: نقدی هایی بر این جشنواره دارم! کاش این رویداد هنری ابتدا از مرحله استانی شروع می شد. چقدر شایسته بود که استان میزبان سهمیه بیشتری نسبت به سایر استان ها داشته باشد تا از این فرصت بهترین بهره برداری را در راستای شناساندن هنرمندان جوان و اساتید هر استان اتفاق بیوفتد.

بحرینی هنرمندان حاضر در این جشنواره را آینده سازان هنر کشور خواند و خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این جشنواره به نوعی چشم انداز هنری کشور را رقم می زنند و اداره کننده عرصه های مختلف هنری خواهند بود. رویدادهایی از این دست که سکوی پرتابی برای ورود هنرمندان به جامعه هنری است؛ را باید بسیار جدی گرفت و باشکوه تر برگزار شود.

وی بیان کرد: سطح کیفی آثار نسبت به سن شرکت کنندگان بسیار قابل توجه و متمایز است. برخی از این جوانان با وجودی که کم سن و سال هستند؛ اما مانند یک استاد قلم میزنند، رنگ را می شناسند و طراحی می کنند.

تکنیک در کنار محتوا عامل موفقیت یک هنرمند

بحرینی برای هنر و هنرمند رسالتی قائل است و می گوید: ایجاد رقابت ذهنی در جوانان شرکت کننده از آن جهت حائز اهمیت است که به شکل گیری شخصیت هنری شان کمک می کند. افرادی که در جشنواره ها و ورکشاپ ها شرکت می کنند با درجات مختلفی از اشتیاق و علاقه کار می کنند اما کسانی در این عرصه موفق خواهند بود که حرف متفاوتی برای ارائه داشته باشند. هنر باید بازتابی از جامعه باشد و بتواند حرف مردم را انتقال دهد به بیانی بهتر پلی بین جامعه و مسئولین باشد زبان گویای مردم باشد و بتواند رسالت خود را به بهترین شکل انجام دهد.

او معتقد است؛ اجرای تکنیک به تنهایی نمی تواند مفید باشد. باید تکنیک در کنار محتوا قرار گیرد می توان گفت، تکنیک و محتوا دو بال موفقیت در حیطه هنر هستند.

وی در پایان بدون تعارف گفت: وقتی که در جمع هنرمندان قرار می گیرم، شور و نشاط  آنها و اینکه بتوانم مفید باشم و حتی در حد قلم زذنی کمک کنم؛ در من ایجاد حس ارزشمندی و جوانی میکند.

بی تعارف با استاد نقاشی
عکس: وحید خادمی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا